Energetische behandeling en begeleiding

De energetische behandelingen zijn erop gericht jouw hoofd (denken) en lichaam tot rust en ontspanning te brengen en weer meer balans in jezelf te ervaren. Je zult merken dat je weer dichter bij jezelf komt, in de kracht van de stevigheid die jij van nature in je hebt. Ik help jouw hart te helen van oud zeer en emoties die je (nog) in de weg zitten en je je innerlijk weer vrijer en opgeruimd voelt.

Ik schep graag ruimte voor inzicht en bewustwording, zodat je zelf een stap kunt maken in jouw groeiproces. Ik werk vanuit zachtheid en helderheid en help je weer contact te maken met jouw eigenheid, eigenwaarde en zelfrespect. Zodat je van binnenuit meer balans in jezelf kunt ervaren.

Tevens begeleid ik hsp-ers (hoogsensitieve personen) bij het constructief leren omgaan met hooggevoeligheid. Om juist de pracht daarvan te leven en zichzelf erom te respecteren.

Je kunt voor zowel een behandeling als begeleiding komen, maar het is ook mogelijk puur de behandeling te boeken. We kunnen dit afstemmen op wat je nodig hebt, waar je tegenaan loopt. 

Als Energetisch therapeut ben ik gespecialiseerd in heling en bewustwording. Ik combineer diverse technieken vanuit het Lichaams- en Energiewerk. Mensen ervaren mijn energetische behandelingen als ontspannend, pijnverlichtend en verruimend. Tijdens en na de behandelingen kun je tintelingen, warmte, kou of zwaarte ervaren.

Trek graag iets gemakkelijks aan als je voor een behandeling komt, zoals bijvoorbeeld een joggingsbroek en warme sokken. Tijdens de behandeling houd je je kleding aan.

Een energetische behandeling duurt 1 uur en kost € 45, -
Energetische therapie inclusief behandeling duurt 1,5 uur en kost € 60,-

Je bent van harte welkom te komen ervaren wat energetisch werk voor je kan doen.