Zelf mediteren d.m.v. Geleide Meditaties

 

Ontspanning / Relaxatie

Deze geleide meditatie nodigt je lichaam en geest uit om volledig tot rust en ontspanning te komen en je energetische systeem te resetten. Daarbij ga je op diep niveau contact maken met jezelf, met wat jij nodig hebt en hoe jij jezelf dat meer zou kunnen geven.

Deze geleide meditatie cd duurt 35 minuten en kost 7,50 euro (excl. eventuele verzendkosten).

 

Kernmeditatie

De Kernmeditatie is een mooie geleide meditatie om te doen. Je gaat contact maken met jouw kern en met zowel de aarde als het universum (god, gidsen, engelen). We gaan ook op reis en wie weet kom je wel iemand tegen die speciaal voor jou een boodschap heeft . . . 

Deze geleide meditatie cd duurt 40 minuten en kost 7,50 euro (excl. eventuele verzendkosten).

 

Gronding: Innerlijke Kracht & Moeder Aarde

Met deze grondings-meditatie ga je contact maken met jouw innerlijke kracht en jouw gevoel van veiligheid. Deze cd helpt je je dieper te verbinden met de kracht en steun van Moeder Aarde waardoor je denken rustiger kan worden en je steviger in jezelf en op Aarde kan komen te staan.

Deze geleide meditatie cd duurt 40 minuten en kost 7,50 euro (excl. eventuele verzendkosten).

 

Gronding: Loopmeditatie

Deze grondingscd heb ik voor mensen gemaakt die het lastig vinden lang stil te liggen/zitten om te mediteren. Het is een effectieve grondingsmeditatie waarbij je zelf in beweging blijft door rustig te lopen en de woorden en visualisaties te volgen. Het is een ideale effectieve manier om de energie weer bij jezelf te brengen, je systeem te resetten en je wortels weer diep de Aarde in te sturen om zo je gronding te verstevigen en weer rust en stevigheid in jezelf te ervaren.

Deze geleide meditatie cd duurt 34 minuten en kost 7,50 euro (excl. eventuele verzendkosten).

 

Helende Hartmeditatie

Cd is in de maak, info volgt...