Dieptereis - 6 inspirerende bijeenkomsten

De Dieptereis bestaat uit 6 boeiende, inspirerende bijeenkomsten met ieder een eigen thema. De Dieptereis is bedoeld voor een ieder die op een intuitieve, creatieve manier bezig wil zijn met persoonlijke groei en intuitieve ontwikkeling. Vanuit positieve thema's ga je door middel van creatieve opdrachten, meditatie, visualisatie en mooie muziek een reis maken in jezelf. Waar sta je nu, waar verlang je naar in je hart, wat belemmert jou en hoe ga je daar voorbij komen? Je krijgt inzichten, antwoorden, doet inspiratie op en je maakt met deze Reis een ontwikkeling in jezelf door. Je zult merken dat je bewuster en steviger in jezelf komt te staan en je een stap verder komt op je pad.

De Dieptereis is ook heel bijzonder om met vriendinnen te doen.

Kernwoorden:
Creativiteit, Intuitie, Inspiratie, Zelfreflectie, Verbinding, Meditatie, Visualisatie, Mooie muziek, Mooie dialogen, Inzichten, Bewustwording, Groei, Liefdevolle begeleiding.

Deze 6 bijeenkomsten vinden een keer per 3 a 4 weken plaats in Steenwijk op een maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag. De precieze dagen/data plan ik met de deelnemers in overleg in zodat het past in ieders agenda.
Duur: Van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. 

Enige ervaring met mediteren kan handig zijn maar is geen vereiste. 

Prijs

De prijs bedraagt 60 euro per dag per deelnemer. Dit is inclusief alle materiaalkosten, koffie, thee en uiteraard iets lekkers erbij. Het is de bedoeling je in te schrijven voor de volledige workshop zodat het groepje hetzelfde blijft en er een onderlinge band en vertrouwen kan ontstaan en de deelnemers met elkaar meegroeien in het proces.Data

Zin om mee te doen? Mail me dan, dan zet ik je op de lijst.

Bij iedere 5e aanmelding start ik een nieuwe groep.


Zou je het fijn vinden eerst even langs te komen en kennis te maken voordat je je beslissing neemt? Je bent van harte welkom, mail/bel me maar.Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Op locatie
Af en toe geef ik de Dieptereis ook in het hsp-centrum in Den Bosch en in Hellevoetsluis. Indien je hierin geinteresseerd bent, mail me dan even voor meer informatie. 

Lees hier de reacties van oud-deelnemers.