Reacties oud-deelnemers


Om je een impressie te geven van hoe de Dieptereis workshop wordt ervaren en wat je kunt verwachten heb ik hieronder een aantal citaten en reacties van oud-deelnemers opgenomen:“Het heeft me veel meer gebracht dan alleen een gezellige, creatieve workshop waarbij je meer inzicht krijgt in jezelf. Je voelt dat je bezig bent met je innerlijke groei en het heeft mij voorwaarts geholpen ipv dat je maar in een kringetje blijft doorgaan.”“Het was elke keer weer spannend wat we zouden gaan doen, ik keek er altijd enorm naar uit.”“Ik wil je nogmaals bedanken voor het aanreiken van de dieptereis. Ik begin nu volledig te beseffen wat voor diepe lage deze workshop bij me aangeraakt en geopend heeft. Ik voel me zo goed!!! Het voelt of ik wekelijk oud zeer heb doorbroken. Ik realiseer me dat ik dit zelf heb gevoeld, ervaren en in de wereld heb gezet maar dit alles is mede mogelijk geworden door jouw dieptereis! Wat heb je dat mooi ontwikkeld, je mag er echt trots op zijn.”“Ik vond het leuke programma's met veel afwisseling en leuke creatieve opdrachten en goede bewustwordingsopdrachten. Kwa opbouw, volgorde en inhoud zat het goed in elkaar.”“De feedback-rondes vond ik erg leerzaam zowel om elkaar te leren kennen, als om van elkaar te leren mbt je eigen gedrag/patronen en die van anderen. Ik heb er veel van opgestoken en vond het echt heel leuk.”

“Je workshops zijn fantastisch en mooi in elkaar gezet. Iedereen was benieuwd naar de volgende keer.”“Wat ik positief vond was de gezelligheid, de veiligheid en de warmte. We hebben hele leuke, mooie, grappige dingen gemaakt die veel vertegenwoordigen en nu nog als anker fungeren.”“We werden wel aan het werk gezet!”“Ik vond het een geweldige ervaring en had het niet willen missen.”“Als er een vriendinnenclubje komt voor de Dieptereis, zullen ze mooie, blijvende herinneringen aan die middagen overhouden.”“De rust die je ons bracht, je scherpte en de volledigheid van de oefeningen maakten dat we naar de kern gingen!”“De feedback van de anderen vond ik erg nuttig en werkte voor mij bevrijdend."“Soms voelde ik wel enige tijdsdruk en moest ik mijn perfectionistische aard inboeten, dat vond ik soms jammer. Maar ik begrijp dat je de bijeenkomsten niet moet zien als een dagje schilderen, maar dat je een dieper iets wilt vormgeven/blootleggen en dat dat er niet perfect hoeft uit te zien.”“Ik vond de begeleiding goed, je hebt een fijne, faciliterende manier van leiding geven; je was aanwezig wanneer nodig, maar gelukkig niet als een schooljuf. Je geeft ruimte aan deelnemers om elkaar onderling dingen mee te geven.”“De diverse persoonlijkheden in de groep en de creatieve dingen die ik normaal nooit zelf doe waren leuk en inspirerend.”“Ik heb meer inzicht gekregen in mijzelf wat een soort basiswijsheid geeft die zorgt voor meer zelfvertrouwen.”“De workshop heeft me inzicht gegeven in het proces waar ik nu in zit en hierin heb ik n.a.v. elke bijeenkomst stappen vooruit gemaakt. Het waren hele bijzondere middagen met bijzondere vrouwen die ik niet had willen missen. En de sfeer was heel fijn.”


Voor wie?

Ik heb deze deelnemers tevens gevraagd aan wie zij de Dieptereis zouden aanraden:“Aan een ieder die graag persoonlijke groei wil realiseren, een duw in de rug zoekt of uiting wil geven aan wat je van binnen verborgen hebt of nodig hebt en antwoorden zoekt op innerlijke vragen.”“Eigenlijk aan iedereen, omdat je er altijd iets uit kunt halen maar zeker aan mensen die belemmerd worden door bepaalde patronen. Mensen moeten denk ik wel iets met spiritualiteit hebben, al is het maar interesse."“Aan een ieder die op een inspirerende manier creatief bezig wil zijn met haar eigen bewustwordingsproces.”“Aan vriendinnen die samen de diepte in willen gaan en mooie, blijvende herinneringen aan elkaar over willen houden.”“Aan iedereen die bezig is met bewustwording en die daarin verder inzicht wil krijgen en het leuk vindt dit door middel van creatieve opdrachten te doen.”“Aan mensen die meer willen weten over hun persoonlijkheid en die er voor openstaan om met anderen daar een leuke zoektocht naar te doen.”