Op Aarde in 7 kleuren

De training Op Aarde in 7 kleuren is voor volwassenen en jong-volwassenen die tegen hun eigen gevoeligheid of hooggevoeligheid aanlopen en het lastig vinden de balans in zichzelf te behouden. In deze training leer je door middel van diverse oefeningen, opdrachten, vraagstellingen, inzichten en handvatten om steviger in jezelf in het hier en nu te staan. Te groeien in eigenwaarde en zelfvertrouwen en met een open, liefdevol hart en met respect voor de eigen intuitie stevig en bewust Op Aarde te staan. Je maakt kennis met de verschillende kleur-energieen en je leert je beter met de kracht van iedere kleur te verbinden. Zodat je stevig en bewust in jezelf Op Aarde kunt staan. 

Ik werk samen met Jan Hogema, oprichter van het HSP centrum in Den Bosch. We hebben samen de training ontwikkeld naar aanleiding van ons boek Op Aarde in 7 kleuren dat in 2016 uit zal komen. Het boek en trainingsmodel behandelt diverse thema's en helpt je de krachten van iedere kleur weer te kunnen ervaren en te gebruiken in je dagelijks leven. Het geeft je inzicht in waar je je balans verliest en hoe je daar voorbij kunt komen. Hoe je meer de kracht en pracht van jouw gevoeligheid kan beleven en ontspannen in jezelf kunt blijven staan, ongeacht wat er om je heen gebeurt. 

Binnenkort meer informatie over deze training.

Ben je geinteresseerd om mee te doen in Steenwijk of in Den Bosch? Stuur me dan een email, dan zet ik je alvast op de lijst.