Ter inspiratie

Heling van het Hart

Soms vraagt je hart om heling. Heling van iets uit het verleden. Een gebeurtenis, een moment of fase in je leven waarin er niet fijn met je is omgegaan. Een contact met iemand die onbewust of doelbewust over jouw grenzen is gegaan. Het (zelf)verwijt, de schuld, of schaamte die je nog bij je draagt. Boosheid en verdriet die zich lijken te hebben vastgezet in je systeem en waar je hart maar niet vrij van komt. Het wellicht niet kunnen vergeven. . .

Alles en iedereen op je pad heeft een bepaalde invloed op je systeem; er is om ons heen een continue uitwisseling van energie. Soms is het prettig, soms niet en soms is het neutraal. Soms is dit heel duidelijk voelbaar maar het kan ook heel subtiel zijn, en juist daarom soms wel lastiger te grijpen en jezelf ertegen te beschermen wanneer dit nodig is.

Misschien heb je afscheid moeten nemen van een geliefde, een dierbare, of misschien zit je juist daar tegen aan te hikken, moet het nog gaan gebeuren. Allemaal zaken die de energie in het hartcentrum ontregelen en maken dat je kan staan wankelen op je voeten en je je eigen stevigheid niet meer voelt.

Alles is energie en alles is met elkaar verbonden. Dus DAT iets een uitwerking op je heeft is niet zo raar. Hoe groot die uitwerking gaat zijn, hoe je erin staat en wat je zelf kan doen om zowel flexibel met een verandering mee te gaan alsmede stevig in je eigen basis te kunnen blijven staan, daar heb je zelf erg veel invloed op. Meer dan je wellicht denkt. Als alles energie is, dan is de vraag ook; welke plekken vul jij op met de jouwe en waar geef jij (teveel) ruimte weg waardoor het opgevuld wordt door energie die niet van jou is?

Hoe stevig sta jij in je basis? Welke emoties, onverwerkte gebeurtenissen, mensen houd jij nog vast in je systeem waardoor je uit balans raakt en niet meer volledig in je eigen fijne krachtige energie staat? Waar voelt het zwaar in je lijf, wat zit daar wat losgelaten mag worden? Kun jij weer contact maken met je eigen wijsheid, je eigen intuïtie, inzichten en voelen wat voor jou goed is en wat niet; wat jij nodig hebt om jezelf terug in balans te zetten en jezelf daar te houden, ongeacht wat er om je heen gebeurt en met wie.

Gun jezelf eens tien minuutjes de tijd om echt te voelen wat er in jou leeft wat nog ervaren, beleefd, gevoeld, verlost wil worden en gun jezelf vrijheid. Vrijheid die ontstaat door het hart te helen en jezelf los te maken van hetgeen jou nog steeds belemmert.

Mocht je er hulp bij willen, voel je vrij contact met me op te nemen voor een energetische behandeling en begeleiding hierbij.
Je bent van harte welkom.