Monique Hofland

Energetisch Therapeut & Bewustzijnscoach
voor heling, balans en innerlijke groei

Mijn naam is Monique Hofland. Ik ben Energetisch therapeut en behandel en begeleid nu meer dan 10 jaar vrouwen bij stress- en spanningsklachten, emotionele disbalans en hooggevoeligheid.

Ik ben zelf hoogsensitief en werk vanuit deze kwaliteit. Ik ben afgestudeerd aan het Johan Borgman College (PAVO Hoge school) te Utrecht waar ik de 4 jarige HBO opleiding tot Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut heb volbracht.  

Mijn energetische behandelingen zijn erop gericht rust en ontspanning te brengen in je hoofd (denken) en in je lichaam en je weer dichtbij zichzelf te brengen; in de kracht van je hart en de stevige basis die je van nature in je hebt. Daarbij schep ik graag ruimte voor meer inzicht en bewustwording, zodat je een stap kunt maken in jouw groeiproces. Ik werk vanuit zachtheid en helderheid en help je helen - loskomen - van oud zeer uit het verleden. Zodat je steviger in jezelf komt te staan, kunt groeien in eigenwaarde en zelfrespect en meer balans kunt houden in het dagelijks leven.

Daarbij begeleid ik hsp-ers (hoogsensitieve personen) bij het constructief leren omgaan met hooggevoeligheid.

Je kiest zelf of je alleen voor een energetische behandeling komt of dat je ook begeleiding wenst. Op de aanbodpagina vind je meer informatie hierover.

NB: Voor een volledig overzicht van mijn opleidingen en professionele achtergrond verwijs ik je naar mijn LinkedIn profiel.

Visie

Alles staat met elkaar in verbinding.

Als je je bevrijdt van hetgeen je belemmert en je hart heelt, heeft dat automatisch een positief effect op je gezondheid, relaties, je manier van communiceren én de energie die je de samenleving in brengt. 

Kortom, een verhoging van kwaliteit van leven voor jezelf en de ander. 

Dit is de visie van waaruit ik leef en werk.